California

655 Campbell Technology Parkway,
Suite 200
Campbell, CA 95008 USA

Phone: +1 408 574 7802
Fax: 1 408 377 3002

All Webinar Replays

Salgın Nedeniyle Büyümeniz Hız Kesmesin: Pandemide Teknolojiye Yatırım Kazandıran Bir Strateji mi?

Webinar Image

23 Şubat 2021 — 10.00 — Çevrimiçi

Bu web semineri türkçe olacak

Son günlerde hayatımızın her alanına etki eden koronavirüs salgını nedeniyle sıklıkla maruz kaldığımız bir terim var: Kriz. 

Küresel bir krize dönüşen COVID-19 salgını yüzünden her biri kendi sektöründe en büyük ve en güçlü olan şirketler bile ekonomik anlamda sahip oldukları yol haritasından sapmış durumdalar. 

Peki kriz sürecinde doğru kriz yönetimi nasıl yapılır?  

Kriz karşısında başarılı olan şirketlerin en önemli özelliklerinin başında pandemi döneminde yatırımlarını durdurmayıp yeni teknolojilerle büyümelerine hız katmayı tercih etmeleri geliyor. 

Mc Kinsey Global Araştırmasına göre, yaşanan kriz şirketlerin tedarik zincirlerinin ve iç operasyonlarının dijitalleşmesini üç ila dört yıl hızlandırdı.  

Kriz sırasında yeni dijital teknolojilere yatırım yapanlar arasında, yapmayanlara göre gelir artışı iki kat daha fazla oldu. 

Krizden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen moda ve hazır giyimin Türkiye’deki lideri KOTON da bu yeni ekonomik ortamda büyümesinde hız kesmek yerine rekabetçi kalabilmek için yeni nesil Product Lifecycle Management (PLM) teknolojisine yöneldi.  

KOTON pandemi sürecinde yatırımlarını durdurmak yerine organizasyon, üretim ve operasyon düzeyinde hedeflediği dijital dönüşüme start vererek sektörüne örnek oluyor. 

KOTON Bilişim ve Süreç Geliştirme Direktörü MESUT AKYILDIZ’ın neden Centric Software PLM teknolojisine yatırım yapmaya karar verdiklerini, bu işbirliğiyle hedefledikleri kazanımları ve benimsedikleri stratejileri anlatacağı webinar’a katılmak için formu doldurun.  

Webinar’da aynı zamanda ürün geliştirme süreçlerinizde modernizasyonürünleri piyasaya sürme süresinde kısalma ve verimlilikte artış sağlayarak kriz döneminde rekabet gücünüzü korumanızı sağlayan Centric PLM özelliklerini keşfedeceksiniz.