COVID-19 Hızlı Müdahale: Yeni Centric Hızlı Başlatılır İşbirliği Paketleri ile Dijital Çözümleri Birkaç Gün İçinde Çalışır Hale Getirin

NASIL ÇALIŞIR

Şimdi; moda markalarının, perakendecilerin ve üreticilerinin piyasalardaki aksamalara hızla yanıt vermelerini ve işlerini geleceğe yönelik olarak güçlendirmelerini sağlayan endüstrinin en iyi uygulamalarıyla beslenen pazar odaklı çözümleri içeren Üç yeni Hızlı Başlatılır İşbirliği Paketi mevcut.

Ekiplerin uzaktan çalışması gerektiğinde, aylar değil günler içinde uzaktan çalıştırın, ekipleri sorunsuz bir şekilde birbirine bağlayın ve aksaklıkları sınırlayarak, iş açısından kritik operasyonlara devam edin.

ANTA, PVH, GAP, Tory Burch, Superdry, SMCP, ON, Kering, Norrona gibi 1200 üzerinde global marka, operasyonları kolaylaştırmak, küresel olarak dağıtılmış ekiplerin işbirliğini artırmak, maliyetleri düşürmek ve ürünleri daha hızlı pazara sunmak için Centic Software® in pazar lideri dijital dönüşüm çözümleri Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) ile çalışmayı seçiyor.

Çevrimiçi Hızlı Başlatılır İşbirliği Paketleri’ne şunlar dahildir:

  • Numune ve Teklif Paketi dijital çalışmaya yeni başlayan şirketler için. Uygunluk fiziksel ve 3D malzemeleri, ürün numune değerlendirmelerini ve bayi kota yönetimini düzenler.
  • Bayi İşbirliği Paketi Centric PLM müşterilerinin, bayileri Centric PLMTM üzerinden bağlayarak beraber tasarlamalarını, numune değerlendirmelerini yapmalarını, fiyat teklif taleplerini yönetmelerini ve değerlendirmelerini, ürünleri tamamlamak ve çeşitliliği artırmalarını sağlar.
  • Satın Alma Oturum Paketi markaların ve perakendecilerin, PLM kullanıp kullanmadığına bakılmaksızın, çevrimiçi satın alma oturumları yapmalarını, küresel/bölgesel/mağaza ürün çeşitlerini geliştirmelerini, bölgesel geri bildirim almalarını, ürün miktar taahhütlerini sonuçlandırmalarını sağlar, hepsi uzaktan.

Silikon Vadisi uzmanlığı ve moda, perakende ve tüketici ürünleri endüstrisi için en iyi yerleşik, dijital çözüm uygulamalarına hazır mısınız?

 


Çinli moda markası MAXRIENY'nin mağazacılık bölümünden Fanny Fan, “Çalışanlarımızın çoğu hala evden çalışıyor” diyor. “Centric PLM, işimizin normal çalışmasını büyük ölçüde destekliyor ve ürün geliştirme çalışmaları kesintiye uğramadı.”

Çinli kadın giyim markası GLORIA’dan Zoe Want, “Neyse ki, tasarım departmanımız Centric PLM'ye sahip, bu yüzden evde çalışabiliyoruz. Yalnızca şirket tesislerinde çalıştırılabilen diğer sistemlerin aksine, her zaman, her yerden geliştirme aşamalarını kontrol etmek ve güncellemek için çevrimiçi Centric PLM'ye kolayca giriş yapabiliyoruz,” diye açıklıyor.


 

Centric PLM dijital işbirliği araçları hakkında daha fazla bilgi almak istiyor musunuz?

Bizimle aşağıdan iletişime geçin.

*Gerekli alan